17.11.2022:  Vi har vært på Dansk Vinner i Herning i helgen, Elmer og jeg.  2 x int.nasjonale utstillinger. Flott tur i bølger og vind. Ingen særlig resultater å skryte av, men vi fikk sett mange fine whippeter, og snakket med mange fine folk.  Det gir jo et løft i hverdagen :-)

03.09.2022:  NKK Rogaland.  7 hunder fra Triodame/Oscarberg deltok. Dommer JEff Horswell UK. Ny side opprettet under Dogshow 2022 - NKK Rogaland

30.-31.juli:  Utstilling både i Skudeneshavn og i Råde.Flere Triodamere var i ilden denne helgen, og med kanongode resultater. Ny side er opprettet under Dogshow 2022

1-3 juli :  Norsk Whippetklubb spesial i Vestby. Ny side opprettet under Dogshow 2022.

Helgen 28-29 mai dro vi til Århus Danmark for å prøve oss på DKK Nordic dog show. Elmer og Fie ble vist. Maiden måtte dessverre være hjemme pga manglende rabies vakisne. Veldig ergelig.  Men Elmer reddet æren og travet inn til beste resultat. Ny side under Dogshow 2022 - DKK Århus.

26.03.2022:  Da har vi vært på årets først utstilling, Nordic Dog show og Int.dog show NKK Kristiansand.  over 80 whippets hver dag i Sørlandshallen, og Triodame var med. Ny side er laget under "Dogshow 2022" - NKK Kristiansand

20.03.2022:  Det blir dessverre ikke valper hos oss denne våren.  Så da får vi satse friskt på andre ting, mens vi venter på ny løpetid.

20.01.2022:  Nytt år og nye muligheter.  Vi planlegger valper vår/sommer 2022. Ny side laget under Valpekull 2022 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RIKTIG GOD JUL OG GODT NYTTÅR FRA OSS I TRIODAME 

 03.12.2021:  Statistikk for Triodame - Ny side

21.11.2021:  Denne helgen har vi deltatt på årets siste hundeutstilling, nemlig NKKs Nordic Dog show i Sandefjord.  Det ble enda en flott helg for meg og mine. Ny side er laget under Dogshow 2021 - NKK Sandefjord

 18.11.2021:  Både Vincent og Elmer har levert lovende valper etter seg denne sommeren og høsten, som skal bli veldig spennende å følge etterhvert.  

09.10.2021:  Maiden og Vincent har deltatt på LC konkurranse igjen. Denne gangen på Sørum i regi av Podencoklubben.  Gratulerer til Vincent som kom på pallen med 2 flotte løp.  Maiden løp et kanonbra løp og et heller litt dårlig løp, men vi har hatt en fin dag ute med flotte hundefolk, og kost oss skikkelig. Det er det viktigste.

26.09.2021:  Høstprøven i LureCoursing på Hvam vgs - Internasjonal prøve med dommere fra Tyskland, Danmark, Belgia og Sverige.

Maiden, Vincent og Melvin var med. Melvin med flott plassering på lørdag og ble nr 5, Vincent løp seg litt bort, men klatret fra 1 til 2.løp litt opp på  lista. Maiden fikk jumboplassen og ble nr 5 av 5 afghanere.  Det var veldig gøy. Banen var lang og tung, så hundene fikk jobbet skikkelig.Vi gleder oss til fortsettelsen.

11-12 sept 2021:Norsk Myndeklubbs høstutstilling ble avholdt i Drammen 11.-12.sept.  Elmer, Fie, Blizz, Juni, Petra og Linah ble utstilt med flotte plasseringer.  Ny side er laget under dogshow 2021.

26.08.2021:  Da har vi igjen vært på utstilling. Denne gang på Lillehammer. Både Norsk Whippetklubbs spesialutstilling og NKK Norsk Vinner 2021.  Det ble mange gode resultater og Blizz gikk helt til topps og kan nå smykke seg med en ny tittel, nemmlig Norsk Veteran Vinner 2021.  Det skjedde mye spennende denne helgen.  Perle, Triodames Creme Brule kom på besøk med sin familie, Steven, Triodames Bocelli, var påmeldt utstillingen i all hemmelighet, og overrasket stort med sin milde væremåte og gode prestasjon i ringen takket være Liz Blomsøy. Hun hadde både trent litt med han og viste han flott til Excellent. På vei hjem reiste jeg innom Gjermun, Martin og Erik og hilste på Storpuddel Nero, Triodames A Knew Kid In Town, og det var utrolig hyggelig og veldig koselig å treffe 12 år gamle Nero og flokken hans igjen.  En fin helg ble det på alle måter. Ny side er laget under Dogshow 2021 - Lillehammer

11.08.2021:  NWK dobbel spesial på Hamresanden er nå historie.  Triodame var representert med 10 valper av 18 !  pluss Blizz, mamman til alle sammen og Elmer.  Det ble en fantastisk flott helg. Væretgudene var stort sett på vår side. Lørdagen glimtet til med strålende sol hele dagen, mens søndag bød på en liten skur og litt torden, men også mye sol.  Ny side er opprettet under Dogshow 2021 - Hamresanden

02.07.2021:  Vi gratulerer Melvin - Triodames Bohem  - med 3 x godkjente LureCoursing løp. Han får nå lisens, og kan være med å konkurrere i sporten LC. Gratulerer til Maren og Sondre, som er Melvins eiere.  Superstolt av dere !!

08.06.2021:  Vi har vært på utstilling ! Endelig er vi igang, og kunne entra arenaen i Sandefjord.  NKK internasjonal utstilling Sandefjord er nå historie. Dommer og myndespesialist var Åge Gjetnes. Ny side er laget under "DogShow 2021"

Sandefjord hundeklubb hadde også et uoffesielt show på fredag, hvor både Confetti og Juni debuterte i ringen for dommer Svein Helgesen.  Veldig gøy!

06.05.2021:  Tiden flyr så fort, og det har vært dårlig med oppdateringer her på hjemmesiden i det siste. Får skylde litt på Corona tenker jeg. Det har ikke vært så mye aktiviteter å delta på. Når det er sagt, så skjer det jo litt her på berget.  Løpetiden har nådd oss, og Blizz, Maiden og Fie er i rute med det. Håper Juni også henger seg på, så vi får synkronisert oss sånn ca.  Elmer har flyttet til Grimstad, til mine gode venner Marianne og Jon Petter. Det fungerer topp, og bare denne løpetiden gir seg, så blir det både turer og trening sammen med de.

Ny side er blitt laget:  Stud dogs

Valpeshowteamet har utstillingstrening et par ganger i måneden. Det kommer stadig nye whippet med eiere som vil være med på det, så nå teller vi vel sånn ca 9 hundeførere pluss hunder. I tillegg har jeg meldt meg inn i Lynlabben agility trening, og trener ukentlig med alle mine hunder.  Et godt alternativ til aktivitet, spesielt nå i båndtvangtiden.

Vi har meldt på til NKK Sandefjord i juni, så da reiser en hel gjeng fra oss å vil prøve seg for Åge Gjetnes i ringen.  Blir artig. 

Nye bilder er lagt inn, litt her og der.  

 

12.03.2021:  C-kullet har nå blitt 9 måneder, og er da å regne som Juniorer.  Dvs klare for å delta på utstillinger og andre aktiviteter, og er ikke lenger å regne som valper. 

 02.02.2021:   Da har årslistene kommet fra NWK.  Vi gratulerer Linah - Triodames Arietta - med flott plassering.  Nr 9 mestvinnende whippettispe i Norge 2020. 

Vincent - N UCH DKJV-18 Triodames Andante - ble nr 15 mestvinnende hannhund.

Hipp hurra for det. Superstolt oppdretter som har verdens beste valpekjøpere selvsagt :-)

 

10.01.2021: Noen nye bilder er lagt inn på siden Whippet puppies 

 

08.01.2021:  GODT NYTT ÅR ALLE !  VELKOMMEN 2021 !  

 

2021: hos Triodame har vi lagt noen få nye planer.  Siden Covid-19 fremdeles herjer ukontrollert rundt i landet vårt, er det ikke så store sprell vi kan gjøre.  Men planer må man ha. Det er halve moroa :-)

Blizz - The Queen of the Castle - ble veteran i oktober, så gleder meg til å stille henne som vetran i år.

Elmer - Prinsen på bruket - Elmer er blitt 4 år, flottere en noen sinne og mors godgutt. Han har nå 3 kull etter seg, med 3 forskjellige tisper.  Er glad og ydmyk for denne valpelykken. Alle guttevalper etter Elmer har testikler på plass, og ingen er født med ganespalte. Vi gleder over det, og håper det vil fortsette !  Dessverre var han uheldig og brakk en fortann i forbindelse med freesbeelek i høst, så tannen måtte trekkes.  Veldig kjedelig, men sånn skjer jo.

Fie - Bøllefrøet vårt - er blitt en fin jente. Blir 2 år i mars, og har vært på utstilling 2 ganger i året som gikk.  Mydog 2020 og NKK Rogaland.  Begge ganger med CK og flotte kritikker. Hun fikk også prøve seg på filletrening tidlig i høst, og det gav mersmak.  Kan løpe den jenta.

Juni - mitt lille sukkertøy - 6 mnd nå og full av seg selv. Tror hun eier verden og alle oss andre.  Er påmeldt sitt første valpeshow i januar, og vi håper det kan bli noe av.  Er veldig fornøyd med hennes utvikling. Allerede godt musklet og en fin liten jente.

Maiden - min fantastiske affeprinsesse - blir faktisk 4 år i juli. Tiden flyr. Maiden og jeg drømmer om LC og at vi kan komme til start i en konkurranse dette året.  Utstilling har vi lagt litt på hylla nå.  Hun er en nydelig sjel, og en fryd å bo med. 

Sjakk - storpuddel - Går i sitt 13.år og er "still going strong".   Min ubestridte konge ! Lever sin pensjonsisttilværelse på gård med barnebarnet sitt Petter og min gode venn Lars Petter, bare 5 min fra meg.  En lykkelig ordning for oss alle.

Så en kort oppsummering av dette må bli at vi håper på mange gøye utstillinger og LC konkurranser, og eventuelt filletrening/LC lisens for Fie. Vi håper å treffe valpekjøpere og alle hundevennenene våre i inn  og utland, og at verden kan bli som før. Det hadde vært fint.

 

 

 

Elmer - N SE UCH Oscarberg Chillastic